Jump to content

adidas superstar bold


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Guest_tjjumaqm_*

Guest_tjjumaqm_*
  • Guests

Posted 14 February 2022 - 08:12 PM

cd09f645446ca39ac4e31a44b7fd01ae.png
Ooit een functionele basketbalschoen, tegenwoordig een tijdloze klassieker. adidas schoenen jongens Voor het eerst geïntroduceerd in de late jaren 60, werd de lage basketbal adidas Superstar sneaker met shell-toed, na de NBA volledig te hebben overgenomen, DE schoen voor iedereen die enigszins verbonden is met de hiphopcultuur en is nu verkrijgbaar in veel verschillende aanpassingen.

De geschiedenis van de adidas Superstar begint net zo goed op het veld als in de straten van New York. Voor het eerst aangenomen na de NBA-kampioenschappen van 1969, voelde de naam Superstar passend adidas superstar bold en bleef hij hangen. Jaren later vond de adidas Originals Superstar zijn thuis in de underground hiphopscene, waar hij raplegendes Run D.M.C. en leidde tot vele legendarische creatieve samenwerkingen. Tegenwoordig blijven atleten, artiesten en alledaagse sterren zich de schoen eigen maken.

Waarom had het zo'n impact? Zelfs vóór de Adidas Superstar hadden veel spelers canvasschoenen zoals de Chuck Taylor de rug toegekeerd. checkschoen Nieuwe leren sneakers zoals het Adidas Pro Model boden superieure bescherming en ondersteuning. Maar het was de Superstar die het spel veranderde. Het heeft natuurlijk geen fancy technologieën zoals Flywire, Flightplate of Boost. Maar in die tijd was het een technologisch geavanceerde basketbalschoen voor prestaties. Voor een low-top om deze hoeveelheid steun te bieden was ongekend.

De Superstar-schoen is onderdeel geworden van de populaire jeugdmode en wordt nu regelmatig als casual schoenen gedragen in plaats van als sportschoen. De Superstars, zoals de Converse Chuck Taylor All-Stars, maakten gemakkelijk de overstap van het basketbalveld adidas schoenen naar de straat toen ze de aandacht trokken van liefhebbers van retrokleding. De Superstar is een basic silhouet dat mensen in de loop der jaren naar eigen smaak hebben aangepast. Hun vermogen om een ​​beroep te doen op verschillende soorten jeugdculturen en modebewegingen heeft hun plaats als klassieke Adidas-schoen gecementeerd, het is een stijl die de komende jaren in een overvloed aan outfits zal passen.

https://www.checkschoen.com/


 #2 anamika12

anamika12

    Byte

  • Members
  • 10 posts
  • LocationBangalore

Posted 04 April 2022 - 04:51 AM

Article. I like it. The maker of this post figures out never-endingly solid concentrate no plans. I appreciate for posting.