Jump to content

Photo

Nike Air Pegasus Goedkoop

Nike Air Pegasus Goedkoop

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 quague

quague

    Bit

  • Members
  • 7 posts

Posted 19 January 2022 - 10:01 PM

Met klanten als Target, Hewlett Packard en Atlantic Records onder haar gebouwde, in Brooklyn wonende artiest, Jordan Moss, heeft ze een opmerkelijke aanhang vergaard. Koop Nike Air Pegasus Onlangs nam ze deel aan Nike's Artist In Residence (AIR)-programma, waarmee ze haar liefde voor kleur naar de Air Zoom Pegasus 38 bracht. Net als de productie van eerdere deelnemers aan het initiatief, heeft Moss creatieve vrijheid gehad bij een aantal hardloopgerelateerde producten. . Dri-FIT-uitrusting speelt echter een ondersteunende rol voor de Nike React en Zoom Air-gedempte schoenen die onlangs via officiële afbeeldingen zijn opgedoken.

ONE0348.jpg

De Nike Air Safari was de eerste Nike-schoen die voor inspiratie naar de struisvogel keek, hoewel die sneakers de huid van dat dier niet zo goed nabootsten. Nike Air Pegasus Kopen In moderne tijden vind je dat soort hobbels in een hele reeks Nike Retro-releases, waarvan de nieuwste deze zwart-witte Nike Air Pegasus '89 is. Houd er rekening mee dat hun gebruik van dat materiaal vrij beperkt is - je vindt het alleen op enkele van de witte stukken naar de bovenste helft van de schoen.

In tegenstelling tot de bijbehorende producten, zien de sneakers af van een all-over patroon ten gunste van een overtuigend gebruik van primaire kleuren. Nike Air Pegasus Goedkoop Ademend mesh en synthetische versterking over het nieuwste Nike Pegasus 'bovenwerk is verdeeld in rijk blauw, groen, rood en geel, waarbij de laatste profiel-swooshes overneemt. Op de laterale hiel is een grafische afbeelding met bloemenverloop aangebracht, wat de enige van Moss' illustraties is die op de schoenen te zien is. Elders bevat de Pegasus 38 echter zowel de naam van de artiest als haar go-to "allways always" mantra; de speelse zin verschijnt op de mediale tussenzool en inlegzool.

De Nike Air Pegasus Schoenen lijn is net zo duurzaam als alle andere in de categorie retro-hardlopen, en hoewel het in 2013 30 jaar vierde, is de schoen sindsdien heen en weer geschakeld tussen nieuwe schooladd-ons zoals de Lunarlon-demping, maar er gaat niets boven een klassiek. Vandaag krijgen we een meer dan levendige Nike Air Pegasus '89 te zien dankzij een extra portie oranje in zowel Team Orange- als Total Orange-tinten die elkaar afwisselen op de mesh- en suèdepanelen in het bovenwerk. Voeg accenten van wolfsgrijs en donkergrijs toe op de tussenzool om te contrasteren, en deze onverwachte vertolking ziet er goed uit voor de hardloper.

Het loopvlak van de buitenzool is ook hetzelfde gebleven als van de Nike Air Pegasus Heren/Dames. Het bovenwerk heeft echter een aantal aanpassingen: ademend mesh werkt samen met synthetische overlays door de profielen. Veterbeschermers zijn opnieuw bewerkt om verbeterde duurzaamheid te bieden, evenals verbeterde vergrendeling, aangezien veters vergezeld gaan van opgestikte stof bij de middenvoet. Treklipjes op de hiel zijn opnieuw uitgevonden van de vorige Nike Pegasus-variant in iets veel vertrouwder (en subtieler).

www.apparentshoe.com#2 LesliLi

LesliLi

    Byte

  • Members
  • 9 posts

Posted 20 May 2022 - 08:09 AM

Hi!
 I love Nike Air  
My favorite sneaker model