Jump to content

Photo

THIS SITE IS BUGGY AS #%^#


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 The Robstar

The Robstar

    The Rated 'R' Rob$tar

  • Members
  • 1,802 posts
  • LocationAotearoa

Posted 10 April 2013 - 09:22 AM

I wrote something in my Music Thread.

 

Everything looked normal in the preview. 

 

Posted... then turned out all fucked up. - http://nerdforum.org...c-corner/page-2

 

 

Kinda shit man. I really can't be bothered correcting it. 

 

CAN'T TAKE IT ANYMORE!!!!! THE SITE IS COMPROMISED BY SKYNET!!!! THE COMPUTERS HATE ME!!!!

 

 


2eb.gif


#2 SpleenBeGone

SpleenBeGone

    Deer Leader of the Goriest Revolution

  • Administrators
  • 14,686 posts
  • LocationHouston

Posted 10 April 2013 - 09:36 AM

You had HTML disabled. 


nmjUGDL.jpg

#3 The Robstar

The Robstar

    The Rated 'R' Rob$tar

  • Members
  • 1,802 posts
  • LocationAotearoa

Posted 10 April 2013 - 09:41 AM

I posted like I normally do. The connection dropped off like it normally does, 3 refreshes later *poof*

 

Now 3/4 of that post has disappeared :S

 

*sigh*


2eb.gif


#4 Kirihime Natsuno

Kirihime Natsuno

    Tentacular!

  • Members
  • 3,943 posts

Posted 10 April 2013 - 09:42 AM

I have no trouble accessing the site. Maybe it's an internet issue for you.


tumblr_mrhkcaV1Rj1rmc8dco1_500.gif

“Shimatta! Bare… nan no koto kashira?”


#5 Guest_ElatedOwl_*

Guest_ElatedOwl_*
  • Guests

Posted 10 April 2013 - 09:45 AM

I don't know why parts of the post would disappear - when you send a request to a site you won't receive a response until all the header information is sent (ie, the form data containing all the data for your post).

 

As far the connection goes, I'm going to assume it's something between godaddy and your ISP. Can you run a tracert?

Windows key -> r, cmd -> enter, tracert nerdforum.org



#6 The Robstar

The Robstar

    The Rated 'R' Rob$tar

  • Members
  • 1,802 posts
  • LocationAotearoa

Posted 10 April 2013 - 10:02 AM

I don't know why parts of the post would disappear - when you send a request to a site you won't receive a response until all the header information is sent (ie, the form data containing all the data for your post).

 

As far the connection goes, I'm going to assume it's something between godaddy and your ISP. Can you run a tracert?

Windows key -> r, cmd -> enter, tracert nerdforum.org

Internet is fine, other forums seem good and xbox live and online gaming against americans seem fine...

 

Took a look, Doesn't look pretty. Times out a lot

 

13  be38.trmc0215-01.ars.mgmt.phx3.gdg (184.168.0.69)  207.604 ms 64.124.196.38.t533.above.net (64.124.196.38)  191.982 ms be38.trmc0215-01.ars.mgmt.phx3.gdg (184.168.0.69)  209.485 ms

14  be38.trmc0215-01.ars.mgmt.phx3.gdg (184.168.0.69)  207.662 ms  208.977 ms  211.671 ms

15  * * *

16  * * *

17  * * *

18  * * *

19  * * *

20  * * *

21  * * *

22  * * *

23  * * *

24  * * *

25  * * *

26  * * *

27  * * *

28  * * *

29  * * *

30  * * *

31  * * *

32  * * *

33  * * *

34  * * *

35  * * *


2eb.gif


#7 The Robstar

The Robstar

    The Rated 'R' Rob$tar

  • Members
  • 1,802 posts
  • LocationAotearoa

Posted 10 April 2013 - 10:14 AM

Ok so I fixed the problem. But I still have no idea why it won't show certain things and others disappears.....??? Is the internet in NZ really that shitty??? YOU SUCK NZ!!!!!


2eb.gif


#8 No-Danico

No-Danico

    Danger Zone

  • Members
  • 1,755 posts
  • LocationGA, USA

Posted 10 April 2013 - 11:26 AM

The internet doesn't suck I

 

ERROR 401 NULL

 

And that's how to fix it!


ElectricSevereKatydid.gif

My first novel, Seeds of Magic- Barnes & Noble, Smashwords, Kobo, Sony Store


 


#9 Guest_ElatedOwl_*

Guest_ElatedOwl_*
  • Guests

Posted 10 April 2013 - 11:43 AM

Ok so I fixed the problem. But I still have no idea why it won't show certain things and others disappears.....??? Is the internet in NZ really that shitty??? YOU SUCK NZ!!!!!

It's not really a NZ thing, just somewhere along the line a node is fked.

 

In the tracert you posted it's a little out of format. Try doing tracert nerdforum.org > C:/out.txt in an elevated command prompt (if you're on vista/7, start->all programs->accessories right click command prompt run as administrator, on XP or below you can just windows key-r cmd again)

 

and then just put the file into a pastebin.

 

Once we have the full info we can contact the appropriate party to have them look into the issue.